شهردار ایلام:

شهرداری بیش از ۳ همت طلب از دستگاه‌های اجرایی دارد

چهارشنبه 07 خرداد 1404 ساعت 20:46
کدخبر: 563
شهردار ایلام گفت: مجموع مطالبات شهرداری ایلام از دستگاه‌های اجرایی، که در کمیسیون ماده ۷۷ نیز مطرح شده، به سه هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان می‌رسد.
شهرداری بیش از ۳ همت طلب از دستگاه‌های اجرایی دارد

به گزارش روژآوا؛ «افشین مظفری» شهردار ایلام در جریان تور رسانه‌ای و نشست خبری با اصحاب مطبوعات ایلام با بیان اینکه بدهی‌های شهرداری به اشخاص حقیقی و حقوقی در حال حاضر ۱۷۰ میلیارد تومان است، اظهار داشت: مجموع بدهی‌های جاری و عمرانی شهرداری به ترتیب ۶۰ و ۳۲ میلیارد تومان است.

وی به عملکرد شهرداری در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی پرداخت و افزود: طی این مدت، ۱۲۲ برنامه و جشن با محوریت مناسبت‌های ملی، مذهبی و عمومی برگزار شده و ۱۷ مسابقه در شبکه‌های اجتماعی به اجرا درآمده است همچنین، شهرداری ۴۰۰ برنامه ورزش صبحگاهی، ۱۵ نمایش خیابانی و ۴۶ برنامه ورزشی محله‌محور برگزار کرده است.

شهردار ایلام از اقدامات مستمر شهرداری در زمینه ساماندهی متکدیان در میدان قرآن خبر داد و بیان داشت: این کار بدون همکاری اعضای کارگروه شامل مرکز بهداشت، نیروی انتظامی، بهزیستی، کمیته امداد، اداره کار و پیگیری‌های مربوط به ماده ۱۶ امکان‌پذیر نیست.

مظفری از واگذاری موضوع ماده ۱۶ به بخش خصوصی پس از تحویل از استانداری و فعالیت مجتمع کاهش آسیب‌های اجتماعی "شوق زندگی" با نظارت دادستانی سخن گفت.

وی بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ را ۵۳۷ میلیارد تومان اعلام کرد و اضافه کرد: این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۸۸۰ میلیارد تومان و در سال جاری به یک هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

شهردار ایلام ادامه داد: از جمله پروژه‌های اجرایی شهرداری در این مدت می‌توان به احداث میدان مرکزی میوه‌وتره‌بار، شهربازی چغاسبز، تکمیل ساختمان نیمه‌کاره ارغوان، احداث دو واحد تجاری در بوستان جنگلی چغاسبز و راه‌اندازی بازارچه‌های شهدا و بلوار فارابی اشاره کرد.

مظفری در تشریح پروژه‌های در دست اقدام شهرداری، به احداث پارک آبی چغاسبز، ساخت پنج پل عابرپیاده، تکمیل سینما امید، احداث درمانگاه، بازارچه بلوار حضرت ابوالفضل(ع)، سازه اسکلت فاتحان میمک، پل معلق شیشه‌ای ارغوان، رستوران و کنسول شیشه‌ای ارغوان، مراحل دوم و سوم کافه بام ایلام، احداث بچینگ و توسعه و تجهیز پارک تپه شاهد اشاره کرد.

وی یادآور شد: شهرداری تاکنون ۴۲ هزار مترمربع و ۶۷ هزار و ۵۴۱ مترمربع از معابر عمومی را تملک کرده و در همین راستا، ۸۲ میلیارد تومان بابت تملک زمین به مالکان در محدوده قانونی شهر پرداخت شده است.

شهردار ایلام ادامه داد: ساماندهی محله‌های حاشیه‌نشین سطح شهر شامل میلاد، شهرک قائم(کارخانه نمک)، مهرآباد (بانبرز) و پیچ آشوری با اقدام‌هایی چون آسفالت، جدول‌گذاری، دال نصب و بیس‌ریزی، شبکه فیبرنوری و مانیتورینگ سطح شهر با ۱۵۰ کیلومتر شبکه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان ونصب ۱۱۰ دوربین نظارتی و ۱۰ سامانه پلاک خوان با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مانیتورینگ از جمله اقدام‌های شهرداری در ۲۷ ماه اخیر بوده است.

انتهای پیام/ع

پربازدیدها

  • :زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش ایلام شد
  • :مذاکره آره، ولی از موضع قدرت
  • :کارنامه وزارت راه و شهرسازی در تحقق وعده‌های عمرانی و مسکن
  • :سنگربان تیم پرسپولیس انتخاب شد
  • :ورود خیران به عرصه آبرسانی برکات زیادی دارد
  • :کشف ۱۵ قطعه کبک زنده در سیروان
  • :وقتی فرزندآوری در سایه ناامنی اقتصادی، محال می‌شود
  • :آتش سوزی مناطق هلیلان مهار شد
  • :کشف ۲۲۰ بسته مواد مخدر در دهلران
  • :اطلاعیه قطعی برق ایلام ۳۱ اردیبهشت

آخرین خبر ها

  • :شهرداری بیش از ۳ همت طلب از دستگاه‌های اجرایی دارد
  • :شهرداری تعامل بیشتری با اصحاب رسانه داشته باشد
  • :زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش ایلام شد
  • :۳۳ پروژه ورزشی با میانگین پیشرفت ۷۰ درصدی در حال اجرا است
  • :تردد روزانه 10 هزار نفر از مرز مهران
  • :توقیف ۲ دستگاه خودرو به علت آلودگی صوتی در ایلام
  • :افتتاح نمایشگاه کتاب در ایوان
  • :نجات بیش از ۱۵۰ نفر از آتش‌سوزی مجتمع پزشکی ایلام
  • :آتش کبیرکوه خاموش شد
  • :اطلاعیه قطعی آب در شهر ایلام