مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی ایلام:

نجات بیش از ۱۵۰ نفر از آتش‌سوزی مجتمع پزشکی ایلام

یکشنبه 04 خرداد 1404 ساعت 07:51
کدخبر: 556
لطفی گفت: در پی وقوع آتش‌سوزی در یکی از مجتمع‌های پزشکی شهر ایلام، بیش از ۱۵۰ نفر از ساکنان و بیماران این مرکز توسط نیروهای آتش‌نشانی نجات یافتند.
نجات بیش از ۱۵۰ نفر از آتش‌سوزی مجتمع پزشکی ایلام

به گزارش روژآوا ؛ «نصرت اله لطفی» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی استان ایلام، گفت: حدود ساعت ۱۶:۵۵ دقیقه شنبه، گزارش وقوع آتش‌سوزی در یکی از مجتمع‌های پزشکی شهر ایلام به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی افزود: به‌دلیل حساسیت موضوع، بلافاصله اکیپ‌های آتش‌نشانی به همراه دستگاه بالابر به محل حادثه اعزام شدند. این مجتمع دارای ۱۶ واحد پزشکی بود که در زمان آتش‌سوزی اکثر واحدها در حال ارائه خدمات به بیماران بودند.

لطفی گفت: با شعله‌ور شدن آتش، دود تمام طبقات را فرا گرفت و برخی از ساکنان به پشت‌بام پناه بردند و تعدادی نیز در طبقات محبوس شدند. با تلاش آتش‌نشانان و استفاده از تجهیزات امداد و نجات، تمام افراد محبوس‌شده از طریق نردبان هیدرولیکی به مکان امن منتقل شدند.

وی با اشاره به انتقال ایمن افرادی که به پشت‌بام پناه برده بودند افزود: در مجموع حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ نفر توسط نیروهای آتش‌نشانی به سلامت از محل حادثه خارج شدند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی ایلام گفت: در این حادثه حدود ۱۰ تا ۱۲ نفر مصدوم شدند که به نیروهای اورژانس تحویل داده شدند. خوشبختانه تاکنون مورد فوتی گزارش نشده است و عملیات به پایان رسیده و وضعیت محل حادثه به حالت ایمن بازگشته است.

لطفی در پایان خاطرنشان کرد: علت دقیق آتش‌سوزی در دست بررسی است، اما شواهد اولیه حاکی از احتمال اتصال برق به‌عنوان عامل حادثه است.

انتهای پیام/ع

پربازدیدها

  • :مذاکره آره، ولی از موضع قدرت
  • :کارنامه وزارت راه و شهرسازی در تحقق وعده‌های عمرانی و مسکن
  • :سنگربان تیم پرسپولیس انتخاب شد
  • :ورود خیران به عرصه آبرسانی برکات زیادی دارد
  • :کشف ۱۵ قطعه کبک زنده در سیروان
  • :آتش سوزی مناطق هلیلان مهار شد
  • :وقتی فرزندآوری در سایه ناامنی اقتصادی، محال می‌شود
  • :ایران در میانه پنجره جمعیتی است
  • :اطلاعیه قطعی برق ایلام ۳۱ اردیبهشت
  • :رویداد رسانه ای نسل امید در ایلام برگزار شد

آخرین خبر ها

  • :توقیف ۲ دستگاه خودرو به علت آلودگی صوتی در ایلام
  • :افتتاح نمایشگاه کتاب در ایوان
  • :نجات بیش از ۱۵۰ نفر از آتش‌سوزی مجتمع پزشکی ایلام
  • :آتش کبیرکوه خاموش شد
  • :اطلاعیه قطعی آب در شهر ایلام
  • :فرهنگ‌سازی، کلید موفقیت در مدیریت مصرف است.
  • :رئیس هیئت کبدی استان ایلام خبر داد
  • :تثبیت ۲۸۰۰ هکتار اراضی غیرملی در ایلام
  • :نیروهای مسلح مایه آرامش و افتخار ملت هستند
  • :سازش ۲ پرونده حقوقی در شورای حل اختلاف ایلام