به همت موکب‌داران اربعین حسینی(ع) ؛

۴ زندانی جرائم غیرعمد ایلامی آزاد شدند

چهارشنبه 23 آبان 1403 ساعت 09:44
کدخبر: 492
اسکندری گفت: به همت موکب‌داران اربعین حسینی(ع) استان ایلام و با جمع‌آوری کمک‌های خیرین، ۴ زندانی جرائم غیرعمد از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.
۴ زندانی جرائم غیرعمد ایلامی آزاد شدند

به گزارش روژآوا ؛ «جمشید اسکندری» مدیرکل زندان‌های استان ایلام گفت: به همت موکب‌داران اربعین حسینی(ع) استان ایلام و با جمع‌آوری کمک‌های خیرین، ۴ زندانی جرائم غیرعمد از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

وی افزود: یکی از خیرین و موکب‌داران اربعین حسینی(ع) با پرداخت ۲۰۸ میلیون تومان از بدهی زندانیان جرائم غیرعمد توانست ۴ زندانی نیازمند مالی را از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگرداند.

مدیرکل زندان‌های استان ادامه داد: این نیکوکار به نمایندگی از طرف موکب‌داران و با حضور در زندان شهرستان دره‌شهر در این امر خداپسندانه شرکت کرد و در تلاش هستیم با کمک خیرین و مردم نیک‌اندیش تعداد بیشتری از زندانیان جرائم مالی را از زندان آزاد کنیم.

اسکندری خاطرنشان کرد: پیش‌ازاین ۹۴ زندانی جرائم غیرعمد با تلاش ستاد دیه و خیرین از زندان آزاد شده بودند.

انتهای پیام/ع

پربازدیدها

آخرین خبر ها

  • :هفت ویژگی خاص حماسه ای به نام ارتش ایران/ اینفوگرافیک
  • :رشد بی‌سابقه تولید عسل و گوشت مرغ در ایلام
  • :ظرفیت‌های وقف در ایلام مغفول مانده است
  • :مطالبات 1500 میلیارد تومانی تأمین اجتماعی از دستگاه‌ها
  • :آماده‌سازی مدارس ایلام برای آغاز سال تحصیلی جدید
  • :تسریع در اجرای پروژه کنارگذر شهر ایوان
  • :از آشپزخانه تا کارآفرینی
  • :تزریق امید به رگ‌های عشایر ایلام با پروژه‌های هفته دولت
  • :600 دستگاه ماینر غیرمجاز در استان ایلام کشف شد
  • :35 پروژه عمرانی و اقتصادی چوار افتتاح و کلنگ‌زنی شد