مطالبات گندمکاران ایلام پرداخت شد

«علی اصغر باباخانی» مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام علی اصغر باباخانی اظهار کرد: مجموع مطالبات گندمکاران استان ایلام ۶۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال بود که ۶۲ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال این مطالبات به حساب کشاورزان پرداخت شد.
وی افزود: تنها مبلغ پنج میلیارد ریال (۵۰۰ میلیون تومان ) مطالبات ۱۲ نفر از کشاورزان پرداخت نشده که علت عدم پرداخت این مطالبات نیز به خاطر درج اشتباه یا ناقص شماره حساب کشاورزان بوده است.
باباخانی افزود: این ۱۲ کشاورز هنگام ثبت نام در سامانه سیفا شماره حسابی که درج کرده اند اشتباه یا ناقص و یا مسدود بوده و بانک قادر به پرداخت مطالبات به این شماره حساب ها نبود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلامیادآور شد: شماره حساب این تعداد کشاورز نیز اصلاح و به بانک جهت پرداخت مطالبات آنها داده شده است.
باباخانی بیان کرد: ۹۰ هزار فایل خرید گندم جهت پرداخت مطالبات کشاورزان به بانک عامل کشاورزی ارسال شد.
وی اضافه کرد: در فصل برداشت گندم سال زراعی گذشته (۱۴۰۲ - ۱۴۰۳) مقدار ۳۵۳ هزار و ۷۸۷ تن گندم معمولی و دروم خریداری شد.
انتهای پیام/ع
پربازدیدها
- :زینیوند مدیرکل آموزش و پرورش ایلام شد
- :اطلاعیه قطعی برق ایلام ۳۱ اردیبهشت
- :مذاکره آره، ولی از موضع قدرت
- : ایلام پُر از دَرد است
- :سنگربان تیم پرسپولیس انتخاب شد
- :ورود خیران به عرصه آبرسانی برکات زیادی دارد
- :کشف ۱۵ قطعه کبک زنده در سیروان
- :مدیر حراست پالایش گاز ایلام معرفی شد
- :ایران در میانه پنجره جمعیتی است
- :کوهی به نام سامانه ارتباطات مردمی ( ۱۱۱ )
آخرین خبر ها
- :هیچ قصوری در آبرسانی به مردم ایلام پذیرفتنی نیست
- :صادرات ۲۰۶میلیون دلار کالا از گمرک مرز مهران
- :مردم از عملکرد دولت رضایت کافی ندارند
- :مشکلات را باید با آرامش و تدبیر حل کرد
- :فردای این کشور را فرزندان ما خواهند ساخت
- :با تدبیر رهبری از همه بحرانها سربلند عبور خواهیم کرد
- :مگر میتوانند ایران را تحریم کنند؟/ تجارت با همسایگان با ارز ملی
- :افتتاح سد کنجانچم ایلام با دستور رئیس جمهور/سد میمه آبگیر شد
- :کارخانه تولید کاغذ از سنگ در ایلام افتتاح شد
- :مبنای گفتوگوهای ما با آمریکا، سیاستهای رهبر انقلاب است