صنعت محرک اقتصاد کشور است

«شاهد اباذر» در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار روژآوا گفت: صنعت با ایجاد یک چرخه مثبت از رشد و پیشرفت، میتواند به توسعه پایدار یک جامعه منجر شود.
این صنعتگر افزود: این نیازمند برنامهریزی دقیق، سیاستگذاریهای کارآمد و حمایتهای دولتی است تا به طور موثر از پتانسیل صنعت برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی استفاده شود.
وی ادامه داد: در واقع صنعت به عنوان موتور محرک اقتصاد ملی شناخته شده و نقش کلیدی نیز در توسعه اقتصادی کشورها دارد چرا که از ایجاد شغل و تولید ناخالص داخلی گرفته تا صادرات و نوآوری، در همه ابعاد اقتصادی تأثیرگذار است.
اباذر تصریح کرد: صنعت و اقتصاد با هم گرهخورده و رشد صنعتی میتواند به توسعه اجتماعی بیانجامد چرا که صنعت میتواند از طریق ارتقاء استانداردهای زندگی و افزایش دسترسی به خدمات عمومی، در ارتقاء سطح کیفیت زندگی افراد نقش داشته باشد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین تأثیرات صنعت در افزایش کیفیت زندگی، ایجاد فرصتهای شغلی است.
این صنعتگر افزود: صنایع مختلف، از کارخانجات سنگین گرفته تا کسبوکارهای کوچک و متوسط، نیروی کار گستردهای را به خود جذب میکنند و این امر منجر به کاهش نرخ بیکاری و بهبود سطح زندگی میشود.
اباذر بیان داشت: تقویت همکاریهای بینالمللی و جذب سرمایهگذاری خارجی یکی دیگر از نقشهای مهم صنعت در توسعه پایدار بوده چرا که شرکتهای خارجی اغلب در جوامع میزبان سرمایهگذاری میکنند، دانش و مهارتهای جدیدی را وارد میکنند و به گسترش روابط اقتصادی کمک میکنند.
وی در پایان تأکید کرد: اما نباید این نکته را فراموش کرد که رشد صنعتی علاوه بر لزوم برنامهریزی دقیق ، نیازمند زیرساختهای مناسب مانند حملونقل، انرژی و مخابرات است.
انتهای پیام/ع
پربازدیدها
- :کارنامه وزارت راه و شهرسازی در تحقق وعدههای عمرانی و مسکن
آخرین خبر ها
- :کارنامه وزارت راه و شهرسازی در تحقق وعدههای عمرانی و مسکن
- :همراه اول در مسیر تحول؛ رسالت برند جدید چیست؟
- :تاب آوری ایران در ۷ سال تحریم الگوی قابل توجهی برای کشورهای منطقه است/ گسترش همکاریهای اقتصادی برای بهبود روابط سیاسی
- :بسیج و حوزه های اقدام
- :تنوع زیستی و حیات وحش ایلام
- :اقتصاد مقاومتی ؛ تابآوری در مقابل چالشها
- :شب یلدا از دیرباز تا امروز
- :تحلیلی از شاخص بورس تهران
- :وارثان بصیرت؛ نسل ایستاده در مسیر انقلاب
- :گنجینه باستانی پشتکوه ایلام در آستانه ثبت جهانی